Taşıma Yemek
Tabldot Yemek
Paket Yemek
Taşıma Yemek
Tabldot Yemek
Paket Yemek
Yerinde yemek
Davet & Organizasyon Yemek
Yerinde yemek
Davet & Organizasyon Yemek
Pera Catering
Neler Yapıyoruz ?
Müşterilerimize özel ve kaliteli catering hizmetleri sunarak özel etkinliklerde unutulmaz lezzet deneyimleri yaşatmayı hedeflemekteyiz.
Uygulamalarımız
Uzman ekibimiz ve zengin menü seçeneklerimizle Pera Catering olarak özel anlarınıza lezzet katıyoruz, her talebi özenle karşılıyoruz.

· Üretim alanına gelen tüm ürünler Ürün Kabul Kriterlerine uygunluğu kontrol edilerek alınır, uygun olmayanlar iade edilir. Kabul edilen ürünler, depolama şartlarına göre SICAKILIK, ETİKET, FIFO, AMBALAJ kontrolleri ile uygun yerlerine yerleştirilir.
· Çiğ sebze ve meyveler ön ayıklama ve yıkama işleminden sonra Sebze ve Meyve Yıkama Makinesinde yıkanıp, dezenfekte edilip, son olarak Ozon Sistemiyle kontrol altına alınır.
· Kızartmalık yağların kontrolü zorunluluktur. Atık yağlar bir Yasal Zorunluluk olarak Lisanslı bir kuruluşa teslim edilir. Atık yağların Kimyasal ve Fiziksel Analizleri kontrol altına alınıp, kayıt altına alınır.
· Personelin Kişisel Hijyen uygulamalarında; düzenli hijyen eğitimi verilmektedir.
· Üretilen tüm gıdalar pişirme, sevkiyat, projelerde kabul ve servis öncesi sıcaklık ve duyusal kontrolden geçirilir.Gıda muhafazası Gıda Güvenliği için kritik kontrol noktası olup,paslanmaz çelik gastronom küvetlere yerleştirerek,thermo boxlarla sevkiyat edilir.
· Sevkiyat öncesi ve servis öncesi günlük tüm üretilen gıdalardan, kullanım ve içme sularından numuneler alınıp, ayrı bir +4C dolapta/72 saat saklanır. İhtiyaç durumunda numuneler bağımsız, akredite laboratuarlarda analiz ettirilir.
· Tüm temizlik ve dezenfektasyon işlemleri, depo kontrolleri, girdi kontrol sonuçları, yemek pişirme, hazırlık, depolama, sunumlar kayıt altına alınarak, geriye dönük izlenebilirliği sağlanmaktadır.
· Yemek Sevkiyatı yapılan araçların temizliği, araç transfer sıcaklıkları her zaman kontrol altına alınmaktadır.
Taşıma Yemek Hizmetleri
İşletmenin gerekli kalite standartlarını sağlayacak şekilde bir mutfak ve depo kurmak için gerekli mekan ya da bütçesi yoksa alabileceği bir catering hizmettir. Üretilmiş sıcak yada soğuk yemekler, hijyen ısı zinciri korunarak özel soğutuculu araçlarla hedefe ulaştırılır. Bu hizmetle işletmelerin profesyonel mutfak araç-gereçleri, istihdam edilecek personel (yemek yapımı ve dağıtımı) maliyetini düşürür.
Yerinde Pişirme Hizmetleri
Kalite Standartlarınıza uygun üretim yapabilecek mutfak ve depo alanları olduğu durumlarda malzeme ve personel tedarik ederek gerçekleştirilen bir çalışma modelidir. Bu konuda özellikle büyük çaplı işletmeler ve fabrikalar yapacakları yatırımlarla uygun saklama ve mutfak koşullarını sağlayabilseler de profesyonel iş gücü istihdam etmekte problemler yaşayabilmektedirler. İşletme doğru catering firmasıyla tüm bu sorunların üstesinden gelebilir.
Davet ve Organizasyonlar
Tüm açık ve kapalı mekanda gerçekleşen toplantı, davet ve organizasyonlarınız için vereceğiniz en doğru karar doğru bizimle çalışmanız olacaktır. Bu sayede yemek malzemesinin tedariğinden başlayarak servis edilmesine kadar ki tüm süreci sizin adınıza yönetilebilir ve sizde daha az yorulup konuklarınızla daha fazla ilgilenebilir, Zaman kazanır ve maliyetlerinizi düşürebilirsiniz.